Snelste Koerier & Bezorgservice BeNeLux & EU BOKO

Koeriersdiensten BOKO snelste koerier van Europa

Boko Boels koerier Streeft ernaar om binnen een half uur na uw telefoontje uw pick-up te doen, mits het binnen een straal van 20 kilometer vanuit Emmen is. En vervoert daarna rechtstreeks uw goederen naar de desbetreffende klant, wij zullen nooit uw goederen overladen naar andere auto's. Hierdoor verkleinen we de kans op schades.

Uw pakketjes de volgende dag in Zuid Europa, bij ons geen probleem desnoods bemannen we de auto met 2 chauffeurs. Uw pakketje zal altijd op tijd op plaats van bestemming zijn.
We werken veel voor off-shore bedrijven dus we begrijpen dat elke minuut veel geld kost.
Dus uw koerier is Boko Boels koerier de snelste koerier uit Drenthe.

Voorbeeld: Een klant belt om 3 uur in de middag met de vraag of een pallet de volgende morgen om 9 uur in Milaan kan staan. Voor onze chauffeurs geen probleem, we bemannen de auto met 2 personen die er voor zorgen dat uw pallet om 9 uur in Milaan staat.

Kortom voor al uw koeriersopdrachten belt u Boko Boels koerier op 0655194136 Koeriersservices van BOKO koerier is snel, betrouwbaar, staat voor binnen de afgesproken tijd al uw vracht op het juiste adres afgeleverd!

Maak gebruik van Europa's snelste, beste koeriersdienst!
BOKO Boels Koeriersbedrijf is 365 dagen per jaar geopend en dat 24 uur per dag!

Ons wagenpark is altijd up-to-date en nooit ouder dan vier jaar. Zo kunnen wij u een groene koeriersdienst aanbieden, rijden wij nu met de schone Euro 5 motoren van onze Peugeot bedrijfsauto's.

Social Media Courier