Vervoer & Bezorgservice, Koeriersdienst Auto's BOKO Koerier

Bezorgservice, vervoer van 2 europallets

Boko vervoert met de volgende transportmiddelen, koeriersdienst auto's uw goederen:

Wij vervoeren alles of het nu gaat om een enveloppe, een doos of om 1 of meer pallets. Als koeriersbedrijf begrijpen wij maar al te goed, dat als uw goederen op een bepaalde tijd ergens moeten staan, ze er daadwerkelijk ook moeten staan. Onze ervaren koeriers zijn voorzien van de nieuwste wagens met up to date navigatie en uiteraard hands-free zodat we op elk moment weten waar uw goederen zich bevinden. Ook zijn onze chauffeurs over het algemeen gepensioneerd, waardoor ze al jarenlange rijervaring hebben en het gooi en smijt werk verleerd zijn.

Al uw goederen zijn verzekerd, en in de ruim 20 jaar dat wij in deze dienstverlenende sector actief zijn, zijn er nog geen schades voorgekomen. Dat is waarom Boko koeriers al heel wat jaren een ruim klantenbestand heeft, waarvan de meesten ook al meer dan 15 jaar klant zijn. Wij rijden voor metaalbedrijven, kunstoffabrikanten en off-shore bedrijven, en uiteraard voor verschillende collega's transporteurs. Bent u op zoek naar een betrouwbare koerier dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij opereren zowel nationaal en internationaal, en hebben dan ook ervaring op alle landen. Of het nu de Noordkaap of Zuid Europa is, alle landen hebben wij reeds aangedaan.

BOKO Boels Koeriersbedrijf is 365 dagen per jaar geopend en dat 24 uur per dag!
Voor informatie kunt u ons altijd bereiken op 0655194136

Ons wagenpark is altijd up-to-date en nooit ouder dan vier jaar. Zo kunnen wij u een groene koeriersdienst aanbieden, rijden wij nu met de schone Euro 5 motoren van onze Peugeot bedrijfsauto's.

Social Media Courier